Deze middag vinden we in de Bottarga een leuk tafeltje om lekker van binnenuit een ruw strandlandschap te aanschouwen. Een glaasje cava en een glas witte wijn brengen ons op temperatuur.
Bij de suggesties vindt de ene kant alvast voor het voorgerecht haar gading. De Sint-Jacobsnootjes zijn licht gegaard en met romanesco en broccoli op een langwerpig bord gemodelleerd. Bijzonder zacht en lekker op smaak gebracht met een Japanse citrusvinaigrette.
Aan de andere kant is er wat ontgoocheling omtrent de spicy scampisalade. Die ziet er telkens een beetje anders uit, maar helaas smaakt ze deze keer niet denderend. De Oosterse smaken, de limoentoetsen en jalapenopepers, zijn ver te zoeken.
We drinken er een heerlijke Spaanse wijn bij, met Chardonnay en Gewurztraminer als basisdruiven.
Als hoofdgerecht kiezen we voor een klassieker: de vissoep. De vissoep smaakt hier op zijn best. De vissoorten in de soep variëren, maar zoals steeds is het een royale portie. De flamboyante lookgeur die wij achteraf ongetwijfeld verspreiden, nemen we er graag bij.
We sluiten af met een koffie.
www.bottarga.be
Onze score: quite okay
Bediening: vriendelijk verzorgd
Omgeving: loungy hip
Prijs: medium
Geen opmerkingen:
Een reactie posten