De zon schijnt maar lijkt niet krachtig genoeg om ons op het terras te wagen en dus laten we ons een tafeltje presenteren bij het raam wat een minstens even zonnig en prettig plaatsje oplevert. We willen het allebei wat rustig aan doen en klinken dus met een vers fruitsap. Traditiegetrouw krijgen we er verse garnaaltjes en olijfjes bij.
Er wordt heel sterk gestart met langoustines die op twee wijzen verschijnen en zich laten vergezellen door een fijn uitgekiend accompagnement al waagt zich slechts één kant aan de nochtans heerlijke buikspek. Hierbij kozen we een klein flesje Chablis dat, al aarzelt de ene kant aanvankelijk even, toch een prima aanvulling blijkt.
Daarna komen flinke stukken zeeduivel met een heel aardige safraanjus en mosseltjes. Lekker.
We sluiten af met een koffie en weten dat als we ooit opnieuw zin hebben in klassieke brasseriekeuken, Café de Paris zeker een optie zal blijven.
www.cafedeparis.be
Onze score: check this out
Bediening: vriendelijk
Omgeving: stijlvolle brasserie
Geen opmerkingen:
Een reactie posten