dinsdag 1 april 2014

Bonsoir Clara (Brussel)

Het is prachtig lenteweer en we zijn in Brussel. Bij BarBeton vinden we een plekje onder de zon waar we een aperitiefje (of twee) drinken. Wat ons niet verhindert om even later bij Bonsoir Clara nóg een picon witte wijn te bestellen. Het is tenslotte lente.

Het is moeilijk kiezen in het kleurrijke Bonsoir Clara. De sashimi van zalm zal alvast een goede keuze blijken. De zaak loopt ondertussen ook aardig vol, met locals en toeristen. Wat moet een vakantie in Brussel in deze omstandigheden fantastisch meevallen, bedenken we.

De hoofdgerechten zullen Bonsoir Clara's 'goede naam' nóg meer bevestigen. Aan de ene kant proeven we heerlijke boutjes gekonfijte eend, bijna wonderbaarlijk gegratineerd met panko en bruine suiker, witte kool met noilly prat en gerookt spek. De andere kant is al in hogere sferen, en verorbert met smaak de halfgaar gebakken zalm met peultjes, risotto en sinaas.

www.bonsoirclara.com

Onze score: check this out
Bediening: sympathiek
Omgeving: stijlvol
Prijs: medium


foto: Jean Marie Dorval

Geen opmerkingen:

Een reactie posten